PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV is nog steeds bezig met het halen van een verdediger’

Earnest Stewart, de technische man van PSV is zeer content met de komst van Jerdy Schouten. Hij presenteerde vandaag met de controleur de vierde aanwinst van het seizoen, en gaf aan nog niet klaar te zijn op de transfermarkt.

“Wat er nog meer in het vat zit deze transferperiode? We hebben nu met Malik Tillman de aanvallende rol versterkt en met Jerdy de verdedigende rol op het middenveld. We zijn nog steeds bezig met een verdediger en we zullen kijken hoe we de rest van deze window door gaan brengen. Het zal nog wel bijzonder druk gaan worden.”

“Er wordt ook links en rechts aan spelers getrokken wat betreft het verhuren. Jongens die het goed hebben gedaan bij PSV 1, maar ook spelers die nu bij Jong zitten, dus het wordt nog een drukke periode. We spreken elkaar inderdaad waarschijnlijk binnenkort wel weer”, aldus een lachende Stewart.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.