PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

DONE DEAL: PSV presenteert volgende transferklapper

PSV heeft zich definitief versterkt met Jerdy Schouten. De 26-jarige controleur komt over van het Italiaanse Bologna en tekent in Eindhoven een contract voor vijf seizoenen.

Afgelopen weekend werd duidelijk dat Schouten, die ook in de belangstelling stond van AC Milan, Nottingham Forest en SS Lazio, zijn zinnen had gezet op een transfer naar PSV. De onderhandelingen kwamen in een stroomversnelling en Bologna ging akkoord met een transfersom van twaalf miljoen euro, exclusief bonussen.

Met de komst van Schouten speelt PSV in op een waarschijnlijke exit van Ibrahim Sangaré, die een gelimiteerde afkoopsom van 37,5 miljoen euro in zijn contract heeft staan. De Eindhovenaren zijn ook nog altijd geïnteresseerd in de Belg Aster Vranckx van VfL Wolfsburg.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.