PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘De vraag is ook nog of hij goed genoeg is voor PSV’

PSV pakte gisteren in de voorronde van de Champions League uit door met 1-3 te winnen van het Oostenrijkse Sturm Graz. Ricardo Pepi maakte zijn eerste doelpunt voor de Eindhovenaren door een penalty te benutten.

“Het is natuurlijk een belachelijke strafschop”, vertelt analist Wim Kieft in de studio van Veronica over de strafschop die PSV in de slotfase toegewezen kreeg. “Hier heeft die jongen toch totaal geen weet van? Hij was ook nog eens waarschijnlijk over de achterlijn gegaan.”

De ingevallen Ricardo Pepi mocht de penalty benutten. “Het is natuurlijk een beetje lullig dat je invalt als die wedstrijd al gespeeld is”, zegt Kieft over de Amerikaanse invaller. “Het is een jongen die aanvoer nodig heeft, net zoals Luuk de Jong, maar de snelheid was al uit de wedstrijd. Hij kon niet laten zien wat hij echt kan. En de vraag is natuurlijk ook nog of deze jongen wel goed genoeg is voor PSV.”

De voormalig goalgetter van PSV denkt echter niet dat deze goal Pepi over de eerste drempel heen helpt. “Het is uit een strafschop. Dat geeft spitsen nooit echt meer vertrouwen. Met je eerste treffer uit een strafschop ben je nog niet door die blokkade heen. Maar het is natuurlijk wel leuk voor die jongen”, aldus Kieft.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.