PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Bologna meldt zich met PSV-miljoenen in de Eredivisie’

Bologna staat op het punt om Jerdy Schouten te verkopen aan PSV, en zijn miljoenen willen ze gebruiken voor de aanschaf van AZ-spits Vangelis Pavlidis. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Gianluca di Marzo melding van.

Hij moet daar Marko Arnautovic doen vergeten. Afgelopen weekend was Pavlidis nog goud waard voor AZ met een doelpunt en een assist tegen Go Ahead Eagles (5-1). Momenteel focust de oud-Willem II’er zich op de return tegen Santa Coloma (Andorra), in de voorronde van de Conference League.

De verwachting is dat AZ enkel mee wil werken met een transfer als de absolute hoofdprijs wordt geboden voor Pavlidis, wiens marktwaarde op zo’n 14 miljoen euro wordt geschat. Hij ligt nog tot medio 2025 vast.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.