PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Willem II wil aanvaller overnemen van PSV’

Willem II wil PSV-aanvaller Fodé Fofana naar Tilburg halen. In Eindhoven is er namelijk weinig perspectief voor hem.

De Eindhovenaren haalden deze zomer Ricardo Pepi en ook de talentvolle Jason van Duiven is inmiddels Fofana voorbijgestreefd. De spits traint inmiddels mee bij Jong PSV en Willem II hoopt nu van zijn situatie te kunnen profiteren.

“Willem II is een van de geïnteresseerde partijen, al is het volgens bronnen zeker niet ondenkbaar dat de spits zelf hoopt op een kans in de Eredivisie”, melden onder meer het Eindhovens Dagblad en het Brabants Dagblad. PSV heeft Fofana al gemeld dat hij mag uitkijken naar een andere club. In Eindhoven bleef, mede door blessureleed, een echte doorbraak uit. Fofana kwam in totaal tot drie duels voor het eerste elftal van PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.