PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arne Slot sprak met Noa Lang en Jerdy Schouten’

Feyenoord heeft deze zomer overwogen om toe te slaan voor zowel Noa Lang als Jerdy Schouten. Hier maakt clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International melding van.

In een video-item van VI wordt het verschil tussen Feyenoord en PSV aangeduid. “Je bent je beste speler kwijtgeraakt”, doelt Krabbendam op de exit van Orkun Kökcü. “PSV verliest ook zijn beste speler (Xavi Simons, red.), maar vult dat direct aan.” De journalist legt uit dat Feyenoord dat ook graag had willen doen. “Arne Slot heeft ook met Lang gesproken, Slot heeft ook met Schouten gesproken, Slot heeft ook aan Tillman gedacht…”

“Er wordt wel eens gekscherend gezegd: Feyenoord heeft ingebroken in de computers van PSV, want ze zijn met dezelfde spelers bezig”, vervolgt Krabbendam. “Het enige verschil is daadkracht, geld en een beetje risico”, aldus de watcher, die er vertrouwen in heeft dat Slot het bij Feyenoord snel op de rit krijgt. “PSV durft risico te nemen, met het oog op de Champions League. Ze zijn niet bang om door te pakken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.