PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft met hem een pareltje in huis gehaald’

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen. En volgens analist Aad de Mos heeft PSV de beste papieren voor de landstitel.

“Ze hebben met pareltje Lang slim geanticipeerd op het vertrek van Simons. Feyenoord en zeker Ajax zijn veel spelers verloren”, begint De Mos bij NU.nl. “Ik heb bij Ajax niet zo’n goed gevoel. Het is niet zo dat aanwinsten als Jakov Medic en Diant Ramaj vaste basisspelers in de Bundesliga waren. Carlos Forbs deed bij Manchester City ook niet mee. Bouwen op dat soort jongens is een groot risico.”

De Mos kijkt uit naar het nieuwe seizoen. “Vooral naar Noa Lang. Als hij blessurevrij blijft en geen gekke dingen doet, wordt hij een sensatie. Maar ik verwacht ook veel van Ajax-middenvelder Branco van den Boomen. Die vond ik jaren geleden al erg goed. Vos en Mika Godts kunnen bij Ajax ook weleens veel speeltijd gaan krijgen. Ze zijn talenten van de buitencategorie.”

PSV is volgens De Mos de grootste kanshebber op het kampioenschap. “Ze hebben hun zaakjes goed voor elkaar en gaan de Champions League met twee vingers in de neus halen. Dat geeft een boost geeft voor de rest van het seizoen. Feyenoord loopt nu achter de feiten aan, maar gaat het PSV nog moeilijk maken en wordt tweede. Ajax gaat met AZ strijden om plek drie. Meer zit er dit seizoen niet in.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.