PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Premier League-club meldt zich bij PSV: ‘He is not for sale’

Het Engelse Burnley heeft zich bij PSV gemeld voor Johan Bakayoko. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. Alleen willen de Eindhovenaren hem niet verkopen.

Burnley-manager Vincent Kompany, tevens landgenoot van Bakayoko, zou zeer gecharmeerd zijn van de buitenspeler. The Clarets, die terug zijn op het hoogste niveau in Engeland, zijn serieus in de markt voor Bakayoko, al is er nog geen sprake van een concreet bod. Het is geen geheim dat PSV zijn aanvaller niet kwijt wil en een forse transfersom verlangt.

Paris Saint-Germain deed eerder deze zomer ook al navraag bij PSV, terwijl Bakayoko volgens het Eindhovens Dagblad ook bij SSC Napoli op de lijst staat. Volgens het ED wil Bakayoko in Eindhoven blijven. De Eindhovenaren zouden het management van de Belg al verteld hebben dat een zomerse optie niet tot de mogelijkheden behoort.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.