PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Oranje-international zet zinnen op vertrek naar PSV’

Jerdy Schouten heeft zijn zinnen gezet op een overgang naar PSV. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. PSV wil zich graag versterken met de controleur van het Italiaanse Bologna.

Vrijdagavond kwam het nieuws naar buiten dat PSV gas geeft voor Schouten. Volgens het ED wil technisch directeur Earnest Stewart echter niet verder gaan dan ongeveer twaalf miljoen euro, plus bonussen. AC Milan deed daarentegen al een bod van twintig miljoen euro. De eenmalig Oranje-international wil zelf echter de overstap maken naar het Philips Stadion, met het oog op het EK van volgend jaar.

Bologna zou daar van balen, want de Rossoblu verkopen Schouten logischerwijs liever aan AC Milan. Het is nu afwachten of PSV genoeg geld heeft om de Serie A-club tevreden te stellen. Een persoonlijk akkoord is geen enkel probleem meer. Schouten zat vrijdagavond op de bank in het Coppa Italia-duel met Cesena (2-0), hoewel hij normaal gesproken een vaste waarde is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.