PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV is in de breedte nog niet sterk genoeg’

Clubwatcher Rik Elfrink verwacht dat PSV dit seizoen kampioen van Nederland zal worden. Wel is hij van mening dat er nog wat bij moet komen.

“PSV is goed aan het seizoen begonnen, terwijl Ajax een belabberde voorbereiding achter de rug heeft”, analyseert de PSV-watcher in het Algemeen Dagblad. “Die ploegen gaan proberen de slagorde te herstellen, maar moeten de komende weken nog heel wat werk verrichten op de transfermarkt. Zeker PSV is in de breedte nog niet sterk genoeg.”

De journalist verwacht dat een voormalig PSV’er nog wel eens zou kunnen uitgroeien tot de verrassing van het seizoen. “Vitesse gaat een wat beter seizoen tegemoet dan het vorige: misschien wel met Mathijs Tielemans op het middenveld. Trainer Phillip Cocu bleek eerder bij PSV in staat om na een tegenvallende start de zaken om te keren en ook nu kan dat, ondanks alle bestuurlijke perikelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.