PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV aast op 26-jarige verdediger van Atlanta’

PSV heeft serieuze interesse in Miles Robinson. Hij is een 26-jarige verdediger die onder contract staat bij het Amerikaanse Atlanta United.  Hier maken zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad melding van.

Zijn contract in de Verenigde Staten loopt aan het einde van dit seizoen af. Bij de Amerikaanse club doorliep hij de jeugdopleiding. Na een verhuurperiode bij Charleston brak hij door bij Atlanta. Dankzij zijn goede prestaties op het veld haalde Robinson het nationale team van de Verenigde Staten, waarvoor hij inmiddels 26 interlands speelde.

Eerder gaf technisch directeur Earnest Stewart al aan dat PSV belangstelling heeft in Debast van Anderlecht. “Daar zijn we mee in gesprek, ja”, zei hij. Anderlecht-trainer Brian Riemer hoopt echter dat de verdediger blijft. “Er zijn ploegen geïnteresseerd. En ik heb geleerd om in voetbal nooit ‘nooit’ te zeggen. Maar we hebben geen enkele intentie Zeno te verkopen. We zullen hem houden. Hij is een heel belangrijke speler voor ons.” Debast zou tien tot vijftien miljoen euro moeten kosten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.