PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Napoli en West Ham strijden om PSV-speler’

Johan Bakayoko is erg gewild op de internationale transfermarkt. Volgens verschillende Italiaanse media zijn Napoli en West Ham United voor hem in de markt.

Hij is bij Napoli in beeld als opvolger van Hirving Lozano. De oud-speler van PSV lijkt op weg naar Los Angeles FC. De 20-jarige vleugelspeler van PSV zou diens opvolger moeten worden. De Belg heeft voor dit seizoen aangegeven voor zijn kans te willen gaan bij PSV.

Afgelopen winter was Paris Saint-Germain al concreet in de markt voor Bakayoko. Een bod van vijftien miljoen euro werd toen van de hand gedaan. PSV verlengde het contract van Bakayoko in februari nog tot medio 2026.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.