PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ik ga nog altijd uit van een aantal versterkingen bij PSV’

PSV presenteerde gisteren Malik Tillman als nieuwe aanwinst. En de verwachting is dat het daar niet bij zal blijven. Trainer Peter Bosz verwacht namelijk nog een aantal versterkingen.

“Er zitten hier bestuurders die zich niet laten leiden door de buitenwacht”, vertelt Bosz op de persconferentie van PSV, geciteerd door het Eindhovens Dagblad. “Ze kijken wat er echt nodig is voor het team. Dat is veel belangrijker dan reageren op allerlei dingen. Je eigen koers durven varen. Ik ga nog altijd uit van een aantal versterkingen, maar we zullen zien hoe dat de komende weken valt.”

PSV beschikt natuurlijk ook over de nodige aanvallende middenvelders. Dit hoeft echter geen problemen op te leveren, zo denkt de hoofdtrainer. “Het kan ook zijn dat wij met twee tienen gaan spelen. Dan valt het wel mee. Wanneer we dat gaan doen? Dat weet ik nu nog niet, maar het gaat zeker nog gebeuren”, aldus Bosz.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.