PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Heracles meldt zich in Eindhoven voor spits’

Heracles heeft zich bij PSV gemeld voor de 18-jarige spits Jason van Duiven. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

Ze willen de talentvolle aanvaller graag voor een seizoen huren. Daarin staan de gepromoveerde Almeloërs niet alleen: volgens het Eindhovens Dagblad zijn er ‘nog veel meer clubs die interesse hebben getoond in een tijdelijke of definitieve overname’ van Van Duiven. Zo zou NEC hem op permanente basis willen inlijven.

Van Duiven staat in Eindhoven te boek als een groot talent. Vorig jaar brak hij door in de Keuken Kampioen Divisie en kroonde hij zich met vijftien competitiegoals tot topscorer van Jong PSV. In de voorbereiding gaf trainer Peter Bosz hem ook regelmatig speelminuten. De concurrentie – met Luuk de Jong en Ricardo Pepi – liegt er echter niet om.

Nu is het de vraag waar Van Duiven komend seizoen speelt. Zelf wil de talentvolle spits het liefst vlieguren maken in de Eredivisie, ‘maar zijn droom blijft om bij PSV door te breken en daarvoor ook de tijd te nemen’, aldus het ED. Het geïnteresseerde Heracles heeft als voordeel dat Van Duiven oorspronkelijk uit Almelo komt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.