PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Bayern Munchen start gesprekken met PSV’

Bayern Munchen is voornemens om Ibrahim Sangare over te nemen van PSV. Volgens de mediums Foot Mercato en Fussballtransfers wil de Duitse grootmacht de clausule activeren die in zijn contract staat.

De eerste belletjes uit Duitsland worden binnenkort verwacht en Bayern München wil gelijk ter zake komen, klinkt het. Het is duidelijk wat de Duitsers moeten betalen: Sangaré heeft een clausule in zijn contract, waardoor hij deze zomer voor 37,5 miljoen euro mag vertrekken. Nottingham Forest was eerder ook concreet geïnteresseerd, maar die deal kwam vooralsnog niet van de grond.

Voor PSV is de kans dat Sangaré gaat vertrekken al een tijdje vrij groot. Trainer Peter Bosz wil de middenvelder heel graag behouden, maar technisch directeur Earnest Stewart vertelde dat de belangstelling er niet om liegt. Als de Ivoriaan PSV achter zich laat, dan gaat de deur wel verder open voor een mogelijke deal met Aster Vranckx van VfL Wolfsburg. De Belg is al weken de gedroomde opvolger van Sangaré.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.