PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Onbegrijpelijk dat hij bij PSV die plek nog niet heeft opgeëist’

PSV zoekt nog altijd naar een nieuwe rechter centrale verdediger. En voormalig voetballer en huidig analist Kenneth Perez begrijpt wel waarom de Eindhovenaren hierop inzetten.

“Dat kamikaze van Ramalho de hele tijd, daar word je niet blij van. Maar het is wel zo, dat als je iets van rust naast je hebt staan, dan word je waarschijnlijk ook zelf iets rustiger”, oordeelt Perez bij ESPN. “Ik heb het vaker gezegd, over Teze: het is voor mij onbegrijpelijk dat Teze die plek nog niet heeft opgeëist.”

“Dat hij niet de indruk heeft gemaakt, dat een trainer zegt: jij bent mijn rechter centrale verdediger. Hij heeft heel veel. Dat ligt aan hem, natuurlijk, want zoveel trainers die dat nu niet doen, ondanks dat hij werd opgeroepen voor het Nederlands elftal. Er is iets wat niet helemaal klopt bij hem, blijkbaar”, aldus de analist. “Daarom zijn ze ook op zoek naar een ander.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.