PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ik snap werkelijk niet dat mensen in de Kuip hem uitfloten’

Willem van Hanegem snapt niet dat Noa Lang afgelopen vrijdag door de Feyenoord-supporters werd uitgefloten. Dit schrijft hij in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

‘PSV won verdiend, maar ik kan slecht tegen dat gezanik dat ze zich daar zo snel een ongelooflijk moeilijke speelstijl van Peter Bosz eigen maken’, schrijft Van Hanegem. ‘Over heel de wereld proberen ze de bal te veroveren, hoor. Het is bij PSV net als de situatie bij Feyenoord twee jaar terug. De spelers vonden toen, na de periode met Dick Advocaat, dat ze veel meer de aanval moesten gaan zoeken. Dat gebeurde onder Arne Slot. Ze vonden het leuk en het leverde resultaat op. Bij PSV vonden ze de bekerwinst en plek 2 vorig seizoen nog zo slecht niet, maar het voetbal was vlees noch vis. Bosz kiest de aanval en dat vinden die gasten leuk, dat zie je.’

‘Dan is het lekker als je iemand als Noa Lang in de ploeg hebt’, vervolgt Van Hanegem. ‘Ik snap werkelijk niet dat mensen in de Kuip hem uitfloten. Dat soort spelers krijgt daar juist energie van. Lang speelde prima. Zoals dat stiftballetje van Isaac Babadi ook verraadde over hoeveel klasse dat ventje beschikt. Maar uiteindelijk won PSV toch vooral omdat het middenveld van Feyenoord een slechte avond had.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.