PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘VFL Wolfsburg geeft PSV een tik op de vingers’

Het Duitse VFL Wolfsburg is niet te spreken over de gang van zaken bij PSV inzake de transfer rondom Aster Vranckx. Technisch directeur Marcel Schäfer vindt dat de interesse niet had mogen worden bevestigd door collega Earnest Stewart.

“Als een club geïnteresseerd is in een van onze spelers, hebben we daar geen probleem mee”, zegt Schäfer tegen het Duitse WAZ. “Maar ik denk niet dat het goed is als dat in alle openheid bekend wordt gemaakt.”

PSV-directeur Earnest Stewart gaf afgelopen weekend toe dat Vranckx een kandidaat is om aan te trekken. “Daarmee is PSV bezig, ja. Hij is een van de kandidaten”, aldus Stewart tegen ESPN.

Volgens Schäfer heeft PSV nog geen bod uitgebracht op de Belgische middenvelder. Hij vindt dat Stewart hem had moeten bellen in plaats van het via de media te spelen. “Als mijn collega uit Eindhoven informatie over Aster nodig heeft, kan hij mij bellen, dat gaat niet via de media”, aldus de technisch directeur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.