PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Peter Bosz heeft bij PSV een groot probleem’

PSV pakte gisteren uit met het binnenhalen van de Johan Cruijff Schaal. En natuurlijk gaan de Eindhovenaren dit seizoen een gooi doen naar de titel, maar analist Wim Kieft ziet toch een groot probleem. En dat is namelijk de verdediging.

Bij PSV is het leuk dat Peter Bosz zijn aanvallende ideeën trouw blijft”, begint de oud-spits van de Eindhovenaren maar ook Ajax en het Italiaanse Pisa zijn verhaal in De Telegraaf. “Maar net als Ruud van Nistelrooy vorig seizoen is hij aangewezen op verdedigers als André Ramalho, Olivier Boscagli, Jordan Teze en Armando Obispo.”

Kieft vervolgt: “Dat betekent dat Bosz dezelfde problemen kan verwachten, want die spelers zijn niet ineens beter geworden. Desondanks pakte PSV de Johan Cruijff Schaal en KNVB-beker en kwalificeerde zich voor de voorronde van de CL. Op de counter zijn ze kwetsbaar en iedere tegenstander weet dat een balletje achter de verdediging kansen biedt tegen PSV.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.