PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Daar heeft PSV meer opties in huis dan Feyenoord’

Feyenoord wist afgelopen vrijdag geen beslag te leggen op de Johan Cruijff Schaal. In eigen huis verloren de Rotterdammers met 0-1 van PSV door een goal van Noa Lang.

Hoofdredacteur Pieter Zwart van Voetbal International denkt dat de reservebank van PSV een grote rol heeft gespeeld in de overwinning van de Eindhovenaren in Rotterdam. Zo benoemt Zwart Ricardo Pepi als ‘verse spits’ die binnen de lijnen wordt gebracht en het afjagen van Feyenoord een extra impuls gaf. “Op het middenveld doet Ismael Saibari hetzelfde als vervanger van Isaac Babadi.”

“Richting het nieuwe seizoen vallen nog geen grote conclusies te trekken uit de minimale zege van PSV op Feyenoord. Wat vooral duidelijk lijkt geworden in De Kuip is dat Peter Bosz op dit moment vanaf de bank meer aanvallende opties tot zijn beschikking heeft dan Arne Slot. Het goede nieuws voor de Rotterdammers is dat dit vooral een momentopname lijkt”, aldus Zwart.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.