PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil zaken gaan doen met Bayern Munchen’

PSV wil zich gaan versterken met de 21-jarige Malik Tillman. De speler van Bayern Munchen moet de selectie van trainer Peter Bosz van een kwaliteitsimpuls voorzien.

Het vertrek van sterspeler Xavi Simons heeft PSV opgezadeld met een pittige zoektocht. Verschillende namen zijn de afgelopen weken de revue gepasseerd, maar een doorbraak heeft dat nog niet opgeleverd. Mogelijk komt die oplossing dus in de persoon van Tillman.

Op dit moment staat Tillman nog op de loonlijst van Bayern München. De middenvelder speelde vorig seizoen op huurbasis voor Rangers FC, dat voor PSV de weg naar de groepsfase van de Champions League blokkeerde. Ook de Eindhovense club zou nu inzetten op een huurdeal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.