PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Interesse in PSV-sterkhouder neemt toe’

PSV heeft afgelopen week nieuwe gesprekken gevoerd met Nottingham Forrest over middenvelder Ibrahim Sangaré. Hier maakt het medium ‘The Athletic’ melding van.

De Engelse club lijkt bereid te zijn om de clausule in het contract van de middenvelder te betalen, maar gezien de interesse van andere clubs is het maar de vraag of de Ivoriaan naar de nummer zestien van de Premier League van afgelopen seizoen wil vertrekken.

Sangaré staat sinds het begin van de transferperiode bovenaan op de wensenlijst van Nottingham Forest, maar ook Chelsea, Arsenal, Tottenham Hotspur en Liverpool hebben eerder ook belangstelling getoond voor de middenvelder. Inmiddels heeft ook Paris Saint-Germain laten blijken interesse te hebben zijn komst. De verwachting is niet dat Nottingham Forest mee kan in het transfergeweld indien deze clubs daadwerkelijk concreet gaan worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.