PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Arne Slot geeft de concurrent een compliment

Arne Slot heeft gisteren een pijnlijke nederlaag geleden. In de strijd om de Johan Cruijff Schaal verloren de Rotterdammers met 0-1 in eigen huis van PSV. Noa Lang maakte de enige treffer van de wedstrijd.

Na afloop analyseerde de trainer tijdens de persconferentie het duel, dat zeker niet saai verliep. “De intensiteit van spelen was vorig seizoen onze grootste plus. Mede daardoor werden we kampioen. Maar ja, de concurrentie kan die stap ook zetten, en PSV liet zien dat het dat heeft gedaan. Wij moeten daarom weer een volgende stap gaan zetten. We mogen niet meer tevreden zijn met het niveau van vorig seizoen”, analyseert Slot.

In het laatste deel van het duel zag Slot een kentering, die hem uiteindelijk de das omdeed. Het eerste uur vond Slot het gelijk op gaan, maar in het laatste half uur was PSV de bovenliggende partij. “Toen was PSV beter, ze hebben terecht gewonnen”, zei Slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.