PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Wat ik dacht toen PSV zich meldde? Daar ga ik niet heen’

Noa Lang maakte deze zomer voor een recordbedrag de overstap van Club Brugge naar PSV. Maar in eerste instantie stond hij niet te springen om de overstap te maken naar Eindhoven.

“Wat het eerste was wat ik dacht toen PSV zich meldde in mei? Daar ga ik niet heen. Maar dat had niets met PSV te maken”, zegt Lang tegen Voetbal International. “Ik dacht gewoon niet aan een terugkeer naar Nederland.”

De aanvaller gaat verder: “Ik ben heel blij dat ik bij PSV ben. De warmte, hoe blij mensen zijn dat ik er ben. De fans, mijn teamgenoten, het bestuur, de trainer. Daar spreekt gewoon heel veel waardering uit.”

“Dat is voor mij gewoon heel belangrijk en daarom heb ik de keuze gemaakt om dit gewoon te doen. Ik dacht op een gegeven moment gewoon: ik ben Noa en ik doe wel vaker dingen die mensen niet verwachten”, aldus Lang.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.