PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ruud van Nistelrooij doet goed woordje voor oud-PSV’er’

Jarrad Branthwaite heeft zich na een goed seizoen bij PSV in de belangstelling gespeeld van verschillende Engelse clubs. Volgens diverse Engelse media wordt hij zelfs worden gelinkt aan een overstap naar Manchester United. En mede daardoor werd zijn oude trainer Ruud van Nistelrooy gevraagd naar zijn ervaringen met de verdediger.

Hij had Branthwaite, op de laatste wedstrijd tegen AZ na, één seizoen onder zijn hoede. De van Everton gehuurde verdediger groeide in dat seizoen uit tot een belangrijke schakel in de achterhoede en maakte een goede indruk op de fans, die hoopten dat Branthwaite langer verbonden kon blijven aan de Eindhovense club.

Ook op Van Nistelrooij maakte Branthwaite een uitstekende indruk. “Hij is een groot talent. Hij is jong, maar heeft een grote toekomst voor zich”, begint de Brabander tegenover The Mirror. “Hij is goed aan de bal en omdat hij tweebenig is kan hij spelen aan de linker- en rechterkant van de verdediging. Hij is groot en snel, dus het is al met al een hele complete speler”, gaat Van The Man verder.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.