PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV nadert een monsterdeal met VFL Wolfsburg’

PSV is dicht bij het aantrekken van de Belgische middenvelder Aster Vranckx. Ze naderen namelijk een akkoord met zijn werkgever VFL Wolfsburg. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

De onderhandelingen tussen PSV en Wolfsburg zitten in de afrondende fase, klinkt het. De transfersom, mocht het rondkomen: twaalf miljoen euro. Door variabelen kan dat bedrag de komende jaren verder oplopen. Vranckx wil zelf graag naar Eindhoven en zou zijn jawoord al hebben gegeven.

Het nieuws van Romano staat haaks op de berichten van het Eindhovens Dagblad en Voetbal International, die eerder op de vrijdag meldden dat de transfer van Vranckx ‘nog niet in de eindfase zit’. In Eindhoven zou men zich eerst richten op de strijd om de Johan Cruijff Schaal, vrijdagavond tegen Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.