PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-flitser: ‘In de afgelopen jaren moest ik geduldig zijn’

Johan Bakayoko timmert de laatste tijd flink aan de weg. Bij PSV manifesteert hij zich steeds nadrukkelijker en ook in het nationale team van Belgie beleefde hij zijn doorbraak. In het met 0-3 gewonnen uitduel tegen Estland was de vleugelflitser namelijk direct trefzeker.

Hij begon na een korte vakantie vol energie weer aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. “De vakantie was voor mij heel even bijkomen en ontspannen, maar ik wilde ook fit blijven”, zegt Bakayoko tegen Voetbal International. “Het goede gevoel van het einde van vorig seizoen vasthouden.”

De aanvaller gaat verder: “Een voorbereiding is belangrijk, helemaal met een nieuwe trainer en wat nieuwe spelers om je heen. Dan moet je er staan en helemaal in mijn geval. Ik voel me geliefd hier en wil dat terugbetalen door belangrijk te zijn op het veld.”

“Alles wat ik doe, wil ik met maximale drive en overgave doen. In de afgelopen jaren moest ik geduldig zijn, en dat is niet makkelijk voor mij, want ik ben heel ongeduldig. Nu is mijn kans daar om als basisspeler van PSV belangrijk te zijn. Daar ben ik heel bewust mee bezig”, aldus Bakayoko.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.