PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Feyenoord en PSV jagen op speler van RWDM’

Feyenoord en PSV hebben hun vizier gericht op dezelfde speler. Het gaat om de 21-jarige Zakaria El Ouadi die in Belgie speelt voor RWDM Molenbeek. Hij heeft een marktwaarde van 800.000 euro en ligt daar nog vast tot medio 2025.

Hij heeft ruim vijftig wedstrijden voor RWD Molenbeek gespeeld. Een deel daarvan werkte hij af als rechter middenvelder, maar ook kan hij uit de voeten als vleugelaanvaller. Op die positie zal hij ook worden gescout door Feyenoord en PSV.

Niet alleen Feyenoord en PSV hebben een oogje laten vallen op de recente winnaar van de Afrika Cup voor spelers onder 23 jaar. Ook de Oostenrijkse topclub RB Salzburg is geïnteresseerd in El Ouadi.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.