PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV voert gesprekken over een nog hogere transfersom’

PSV heeft met het Engelse Nottingham Forrest nieuwe gesprekken gevoerd over Ibrahim Sangaré. Hier maakt het medium ‘The Athletic’ melding van. De Premier League-club ziet hem al geruime tijd als een ‘key target’ voor het nieuwe seizoen.

Ze zijn al meer dan een jaar in de markt voor de Ivoriaanse middenvelder. De langdurige interesse zou al zijn omgezet in een eerste voorstel, maar van een akkoord is nog geen sprake. Afgelopen zondag ging de Engelse club op bezoek in Eindhoven en werden er rond het oefenduel (1-0) nieuwe gesprekken gevoerd over Sangaré.

Sangaré staat bovenaan het verlanglijstje van The Tricky Trees, die tegelijkertijd weten dat grotere clubs uit de Premier League – denk aan Arsenal, Liverpool, Chelsea en Tottenham Hotspur – ook belangstelling hebben. Paris Saint-Germain wordt eveneens tot de kanshebbers gerekend door The Athletic.

Sangaré heeft een transferclausule van 37,5 miljoen euro in zijn contract staan en PSV is niet van plan om hem voor minder te laten gaan. Bij Nottingham Forest houdt men er naar verluidt ook rekening mee dat er door de grote concurrentie een hoger bedrag op tafel moet komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.