PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Het lijkt voor PSV een heftig karwei te gaan worden’

PSV wil zich deze zomer graag gaan versterken met middenvelder Charles de Ketelaere maar zijn komst lijkt een lastig karwei te worden. Er zijn namelijk meerdere clubs in de markt voor de speler van AC Milan. Zo ook het Spaanse Real Sociedad.

Milan kocht De Ketelaere in de vorige transferzomer nog voor 35 miljoen euro van Club Brugge. De 22-jarige Belg wist het afgelopen seizoen echter geen indruk te maken bij de Rossoneri. Daardoor lijkt de Italiaanse topclub mee te willen werken aan een al dan niet tijdelijk vertrek.

PSV hoopt daarvan te kunnen profiteren, maar de Eindhovenaren kunnen rekenen op een hoop concurrentie. Volgens het Spaanse Relevo ziet Sociedad de komst van De Ketelaere ook wel zitten. Naar verluidt willen de Spanjaarden inzetten op een huurdeal, met een optie tot koop. Naast Sociedad houden ook clubs als Atalanta Bergamo, Olympique Marseille en Aston Villa de situatie van de Belgisch international in de gaten. Naast De Ketelaere hoopt PSV ook nog een andere Belg te kunnen strikken. Anderlecht-verdediger Zeno Debast zou in beeld zijn om de Eindhovenaren te komen versterken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.