PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Bij PSV moesten we eerst even wennen aan Noa Lang’

Bij PSV hebben ze even moeten wennen aan de komst van Noa Lang. Dit laat verdediger Jordan Teze weten in een gesprek met de clubmedia. Toch is hij blij dat de aanvaller in Eindhoven speelt.

Hij appte in de periode voorafgaand aan Langs transfer veel met hem. Zo stuurde hij regelmatig filmpjes van de sfeer in de kleedkamer. “Toen ik de geruchten hoorde, heb ik Noa meteen geappt”, zo vertelt hij. Beide heren kennen elkaar goed door de onderlinge jeugdwedstrijden. “Hij heeft me gevraagd hoe het hier was. Ik kon niet echt heel veel zeggen, want ik wist toen nog niet wie de nieuwe trainer zou worden.”

Als hij wordt gevraagd naar hoe Lang in de groep ligt, is hij duidelijk. “Ik denk dat het voor iedereen een beetje wennen was, hoe hij is. Maar ik ken hem al zo lang, dus ik weet hoe hij kan zijn en dat hij soms vervelend is. Maar ik vind het leuk dat hij er is. Ook buiten het voetbal doen we dingen samen. Nu even niet, want hij is nog bezig met verhuizen, maar als dat klaar is, gaan we meer dingen samen doen.”

Het seizoen begint aanstaande vrijdag officieel voor PSV. Dan staat de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord op het programma. Veel rust heeft de ploeg daarna niet. Op dinsdag 8 augustus wacht het eerste duel in de voorrondes van de Champions League en die zaterdag daarop het competitieduel tegen FC Utrecht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.