PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil transferrecord breken voor deze speler’

PSV wil uitpakken met de komst van het grote Belgische talent Zeno Debast. Hier maakt clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad melding van.

Zijn werkgever Anderlecht zou bijna 20 miljoen euro willen hebben, voordat het akkoord gaat met een transfer. PSV zou lager willen inzetten en met de Belgen om de tafel willen zitten om tot een overeenstemming te komen. Het is voorlopig onbekend hoe het 19-jarige toptalent momenteel tegenover een overstap naar Nederland staat.

Mochten PSV en Anderlecht elkaar de komende weken vinden, dan is de kans groot dat de Eindhovenaren een transferrecord neerzetten. De 14 miljoen euro die PSV uitgaf voor Mateja Kezman, is namelijk nog altijd het hoogste bedrag dat de club ooit op tafel legde. Bosz is echter zeer gecharmeerd van de defensieve kracht en hoopt dat de onderhandelingen positief uitpakken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.