PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV kan een streep zetten door transferdroom’

Een flinke tegenvaller lonkt voor PSV. Het ziet er namelijk naar uit dat ze misgrijpen in de strijd om Charles de Ketelaere. Sinds het vertrek van Xavi Simons zoeken ze naar een nieuwe aanvallende middenvelder.

De naam van De Ketelaere gunst al weken in Eindhoven, maar vooralsnog wilde AC Milan geen definitief standpunt innemen over diens toekomst. Inmiddels is volgens journalist Alexandre Braeckman duidelijk gemaakt dat een huurconstructie géén optie is.

De Ketelaere maakte in de zomer van 2022 voor 35 miljoen euro de overstap van Club Brugge naar AC Milan. In zijn eerste contractjaar maakte de Belg weinig indruk. Om die reden sluit de Serie A-gigant een vertrek niet uit, maar het voorstel van PSV zou in Milaan niet worden gewaardeerd.

De Ketelaere zelf hoopt nog altijd op een tweede kans in Milaan. De komende tijd moet blijken of de technische staf van AC Milan hem deze kans gunt. Volgens Tuttosport en RMC Sport voelt de clubleiding er meer voor om deze zomer te cashen voor een bedrag à 28 miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.