PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Eindhoven is mijn tweede thuis’

Balázs Dzsudzsák was in het verleden een sterkhouder bij PSV maar speelt inmiddels al een lange tijd niet meer in Eindhoven. Hij bewaart warme gevoelens bij de club, en had wellicht niet moeten vertrekken.

“Wat ik in mijn carrière misschien anders had moeten doen? Ik had bij PSV moeten blijven”, vertelt Dzsudzsák aan PSV TV. “Dat meen ik echt. Je kan je niet voorstellen hoe blij ik word… Ik kan je niet uitleggen hoe erg ik de mensen en de fans waardeer. In mei was ik even in Eindhoven en zelfs na tien jaar herkenden de mensen me nog steeds.”

“Ik ben qua uiterlijk best veranderd, maar ze herkenden me misschien nog wel meer dan toen ik speler was”, gaat de oud-PSV’er verder. “Ik ben naar mijn vaste eettentjes geweest, zoals Bagels & Juice (op Strijp-S, red.). Gewoon alles zoals vroeger. In die vier, vijf jaar dat ik bij PSV was, is dat écht mijn tweede thuis geworden. De fijne mensen maar ook het stadion… Mijn god…”

“Dat is dus misschien het ding. Maar dat is ook normaal. Bij PSV is het natuurlijk komen en gaan, want het gaat ook om het zakelijke aspect. Maar als ik iets moest veranderen aan mijn carrière, dan was dat het ding geweest”, aldus Dzsudzsák.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.