PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Spaanse, Franse en Duitse interesse voor PSV-verdediger’

Er is volop interesse voor PSV-verdediger Jordan Teze. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. Zo zou hij zijn loopbaan kunnen voortzetten in de Franse, Duitse of Spaanse competitie.

Hij heeft in Eindhoven nog een contract tot medio 2025. Hij hoeft niet per se weg bij PSV, maar hoopt onder Peter Posz wel op genoeg perspectief op speelminuten. ‘Bij voorkeur als centrale man, maar de afgelopen jaren speelde hij ook rechtsback als de trainers hem op die plek nodig hadden’, zo tekent het ED op.

Teze, die al zestien jaar actief is bij PSV, heeft op de positie van centrale verdediger André Ramalho als grootste concurrent. Ook van de Braziliaan is het nog niet zeker of hij blijft. ‘Tot biedingen is het voor Teze nog niet gekomen’, weet het ED. Afgelopen jaar lag er al wel een miljoenenbod klaar van een buitenlandse club, maar destijds kon hij nog niet weg.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.