PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV toont serieuze interesse in Oranje-international’

PSV zou serieuze interesse hebben in Bologna-middenvelder Jerdy Schouten. Hier maakt de journalist Mounir Boualin melding van.

“De naam van Jerdy Schouten wordt genoemd. Vanuit mijn bronnen begrijp ik dat PSV serieus aan het onderhandelen is om hem binnen te halen”, vertelt Boualin in de podcast van FC Update. “Het is natuurlijk wel een ander type dan Sangaré. Als vervanger van Sangaré weet ik het niet, al komt er wel veel budget vrij als Sangaré vertrekt.”

“Dat zal wel belangrijk zijn, want Schouten voetbalt in de Serie A”, gaat de journalist verder. “Daar voetbal je niet voor een appel en een ei. Hij is een belangrijke speler bij een leuke club en werd ook al gelinkt aan Lazio”, aldus Boualin.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.