PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV is nog lang niet klaar op de transfermarkt’

PSV wil nog drie spelers halen op de transfermarkt. Dit weet directeur Earnest Stewart te melden tegenover Voetbal International. Het beloven dus drukke weken te worden in Eindhoven.

PSV trok met Noa Lang en Ricardo Pepi al twee spelers van kwaliteit aan, maar zag met Xavi Simons, Érick Gutiérrez en de vier huurspelers Fábio Silva, Jarrad Branthwaite, Thorgan Hazard en Sávio ook de nodige spelers vertrekken. Daar komt naar verwachting Ibrahim Sangaré ook nog eens bij, die volgens Stewart vertrekt ‘wanneer de club zijn pinpas trekt’.

De Amerikaanse bestuurder is vervolgens heel duidelijk over de transferplannen van de Eindhovenaren. “Onze focus ligt momenteel op drie posities. Een rechter centrale verdediger willen we nog halen. We zullen nog een controlerende middenvelder moeten halen en Xavi Simons is vertrokken dus richten we ons ook nog op die plek voor een nieuwe speler”, klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.