PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Oude bekende (28) traint mee met PSV

Jorrit Hendrix traint de komende tijd mee bij PSV. De 28-jarige oud-speler is namelijk clubloos na zijn vertrek bij het Duitse Fortuna Dusseldorf. Hij krijgt in Eindhoven de kans om zijn conditie op peil te houden in de zoektocht naar een nieuwe werkgever.

“Ik heb fysiek wat pech gehad vanaf april, maar ben nu weer helemaal fit en train volledig mee. Mooi om hier even terug te zijn, op een plek waar ik hele goede herinneringen aan heb”, laat hij optekenen door het Eindhovens Dagblad. De middenvelder weet niet hoe lang hij in Eindhoven blijft trainen. “Ik heb het vorige week aan Ernest Faber gevraagd, of ik hier kon komen.”

“Toen ik hem belde, reageerde hij meteen enthousiast en het is mooi dat de deur dan open staat voor me. Dat voelt goed”, legt Hendrix uit. Samen met zijn zaakwaarnemer bekijkt Hendrix momenteel de aanbiedingen die zijn binnengekomen en nog gaan komen. De controleur denkt dat zijn toekomst in het buitenland ligt.

Hendrix, die PSV in januari 2021 verliet en in het buitenland voor Spartak Moskou en Fortuna Düsseldorf speelde, speelde in het verleden 239 wedstrijden voor PSV 1. In Eindhoven won hij onder meer drie landstitels.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.