PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV mag blijven hopen op ware transferklapper’

PSV mag blijven hopen op de komst van Davinson Sanchez. Hoewel Tottenham Hotspur een akkoord heeft met Spartak Moskou, is de Colombiaanse mandekker nog niet gretig om zijn krabbel te zetten onder een verbintenis bij de Russische club.

Spurs en Spartak hebben een overeenstemming bereikt over een transfersom van omgerekend ruim vijftien miljoen euro, meldt BBC. De Londenaren zouden een flink verlies accepteren, aangezien Sánchez in 2017 voor 42 miljoen euro werd gekocht van Ajax. Toch lijkt een transfer er, in ieder geval op korte termijn, niet te komen. Sánchez ziet het namelijk niet zitten om naar Rusland te trekken.

Sánchez, die momenteel met Spurs op tournee is in Azië, geniet volgens het Engelse medium ook interesse van Galatasaray, terwijl bekend is dat ook PSV achter hem aan zit. De Eindhovenaren wisten Timo Baumgartl te slijten bij Schalke 04, waardoor er ruimte is vrijgekomen in het salarishuis. De kans is zeer groot dat Sánchez deze zomer alsnog vertrekt bij Spurs. Manager Ange Postecoglou heeft geen plannen met hem.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.