PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV bereikt akkoord met met Duitse club’

PSV zal Timo Baumgartl zo goed als zeker zien vertrekken naar het Duitse Schalke 04. Beide clubs zijn namelijk zo goed als rond over de transfer. Hier maakt Voetbal International melding van.

Hij kwam in 2019 voor een bedrag van 12 miljoen euro over van VfB Stuttgart en kreeg onder leiding van Mark van Bommel direct een basisplaats toebedeeld. Het succes hield echter niet lang aan, want al snel ontstond er kritiek over zijn spel. Het resulteerde erin dat hij op de reservebank kwam te zitten.

De voorbije twee seizoenen besloot hij dan ook tijdelijk uit Eindhoven te vertrekken en op huurbasis voor Union Berlin uit te komen. Aangezien hij nog over een contract tot medio 2024 beschikte, moest hij deze zomer een beslissing maken over zijn toekomst. Duidelijk was dat hij onder Peter Bosz opnieuw niet zeker zou zijn van een basisplek.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.