PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-target heeft bedenkingen bij Eindhovens avontuur’

PSV wil deze zomer uitpakken met de komst van Charles de Ketelaere. Maar de middenvelder van AC Milan twijfelt of hij de stap naar Eindhoven moet maken.

Hier maakt het Italiaanse medium Tuttomercatoweb melding van. Hij werd afgelopen zomer nog voor een lieve som van 35 miljoen euro overgenomen van Club Brugge, waarmee hij drie jaar op rij kampioen van België werd. Zijn eerste seizoen bij de Rossoneri was er echter eentje om snel te vergeten. In veertig wedstrijden – voornamelijk als invaller – kwam de Belg geen enkele keer tot scoren en leverde hij welgeteld één assist af aan een teamgenoot.

Hoewel De Ketelaere na zijn matige debuutseizoen niet in aanmerking lijkt te komen voor een basisplaats, hoopt Milan een groot deel van de betaalde transfersom terug te verdienen mocht het deze zomer al tot een afscheid komen. De vraagprijs zou bij een definitieve overgang op 30 miljoen euro zijn bepaald, een bedrag dat PSV niet kan en wil betalen.

Een huurconstructie zou voor de Eindhovenaren, die op zoek zijn naar een vervanger van Xavi Simons, wél een uitkomst kunnen bieden. De Ketelaere zou echter twijfelen aan de mogelijkheid om een jaar in de Eredivisie te spelen. “De speler lijkt in afwachting van eventuele andere aanbiedingen niet erg overtuigd te zijn van de Nederlandse bestemming”, schrijft Tuttomercatoweb. PSV zou echter de meest concrete optie zijn die zich voralsnog heeft aangediend. Ondertussen lijkt De Ketelaere ‘gewoon’ met de selectie van de Milanezen af te reizen naar de Verenigde Staten, waar de club een aantal oefenwedstrijden zal gaan afwerken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.