PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-klapper: ‘Voor mij is vijftien goals de ondergrens’

Ricardo Pepi streek deze zomer neer bij PSV. De Eindhovenaren namen hem over van FC Augsburg en hij moet doelpunten gaan leveren. En daar heeft de Amerikaanse spits alle vertrouwen in. In een gesprek met ESPN gaat hij hier verder op in.

“PSV is de grootste club van Nederland”, aldus Amerikaanse spits. “Het is voor mij heel belangrijk om te groeien als speler en om te groeien als mens. Deze club is de perfecte plek om mij te ontwikkelen tot de beste speler die ik kan zijn. Het was een kans die ik moest grijpen. Ik voelde dat dit de juiste stap was in mijn carrière”, aldus Pepi, die de concurrentie aangaat met Luuk de Jong. “Hij is iemand waar ik veel van kan leren. Natuurlijk zal het altijd een gezonde strijd blijven, maar ik weet dat hij een geweldige kerel is, net als ik een goede vent ben. Het zal altijd een goede concurrentiestrijd zijn, waarbij we elkaar beter maken.”

Pepi maakt geen geheim van zijn doelstellingen voor komend seizoen. “We willen kampioen worden. De belangrijkste doelstelling is om kampioen van de Eredivisie te worden en op het hoogste niveau mee te doen.” Ook heeft hij één persoonlijk doel. “Ik leg de lat graag hoog. Ik ga altijd voor vijftien doelpunten. Voor mij is vijftien doelpunten de ondergrens.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.