PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ik vind het jammer dat er een link wordt gelegd tussen mij en wapens’

Jetro Willems heeft gereageerd op de gebeurtenis in april toen er wapens werden aangetroffen in zijn woning in Barendrecht. Hij geeft aan dat hij het pand slechts verhuurde en er zelf helemaal niets mee te maken heeft.

Dat hij in een ander huis verbleef, doet er volgens de speler van Heracles Almelo niet toe. “Er gebeurt genoeg in huizen die verhuurd worden, maar daar hoor je niets van”, aldus Willems in gesprek met het Algemeen Dagblad.

“Omdat dit huis op naam van een bekende voetballer staat, is het anders. Maar ja, het is ook niet zo dat ik iedere dag ga kijken wat er in dat huis allemaal gebeurt. Ik vind het wel jammer dat er een link wordt gelegd tussen mij en wapens, ik maak er dan maar een grapje over.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.