PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Braziliaanse pers linkt PSV aan knaltransfer’

PSV zou haar pijlen hebben gericht op de aanvaller Rodriguinho. En volgens de Braziliaanse pers zouden de Eindhovenaren ver voor hem willen gaan. Zijn club Sao Paulo zou bereid zijn om mee te werken als er een riant bod op tafel komt.

Volgens UOL Esporte zijn verschillende clubs in de race voor Rodriguinho, waaronder PSV en Paris Saint-Germain. São Paulo heeft diens management al kenbaar gemaakt dat een transfer deze zomer praktisch uitgesloten is. Alleen voor een riant bedrag wil de Zuid-Amerikaanse club aanschuiven voor onderhandelingen.

São Paulo zou niet akkoord willen gaan voor minder dan tien miljoen euro. Dat bedrag ligt miljoenen boven zijn huidige marktwaarde, maar de Braziliaanse club is voorlopig niet te vermurwen. Wil PSV, PSG of het eveneens geïnteresseerde LA Galaxy toeslaan, dan moet er dus fors worden afgetikt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.