PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV ziet in één keer vermogen verdampen’

PSV gaat het lopende contract van mandekker Timo Baumgartl ontbinden. Hier maakt de Duitse tak van Sky Sports melding van. Op die manier kan hij transfervrij de overstap maken naar Schalke 04.

Hij werd in de zomer van 2019 als topaankoop gepresenteerd bij PSV. De Eindhovenaren betaalden destijds twaalf miljoen euro voor de Duitser, die daarmee één van de duurste aankopen ooit werd van PSV. Vier jaar later heeft het er alle schijn van dat hij transfervrij de deur uitloopt.

Volgens het Duitse medium is PSV bereid om het contract van Baumgartl te ontbinden. Dat betekent dat de verdediger transfervrij op zoek mag naar een nieuwe club. Schalke 04 staat nu op pole-position om zijn nieuwe werkgever te worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.