PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV en Casablanca komen er vooralsnog niet uit’

PSV en Wydad Casablanca zijn nog in onderhandeling over de transfersom die er betaalt moet worden voor Adil Ramzi. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.Hij wil graag aan de slag daar en heeft al een persoonlijk akkoord bereikt.

Zondag kondigde Ramzi zijn vertrek bij PSV al min of meer aan. “”Ik ben PSV ontzettend dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen. Dat vergeet ik mijn leven niet meer”, zei hij in het ED. De oefenmeester is zelf dus ook al tot een akkoord gekomen met Wydad Casablanca, maar dat geldt niet voor PSV.

De clubs zijn het nog niet eens over de transfersom die gemoeid zal zijn bij de overgang. Bij PSV ligt de Marokkaanse coach nog één jaar vast, waardoor de Eindhovenaren een vergoeding mogen vragen. Ramzi zit dinsdag niet meer op de bank bij Jong PSV, dat dan een oefenduel zal afwerken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.