PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Liverpool meldt zich in Eindhoven voor Henderson-opvolger’

Liverpool wil zaken doen met PSV. Ze zien in Ibrahim Sangaré namelijk een opvolger voor Jordan Henderson. Hier maken verschillende Engelse bronnen melding van. Laatstgenoemde staat voor een vertrek naar Saudi-Arabië.

Hoewel Liverpool in de vorm van Alexis MacAllister en Dominik Szoboszlai al twee extra middenvelders binnenhaalden, wil trainer Jürgen Klopp er sowieso nog een extra controleur bij, zodra Henderson en Fabinho weg zijn.

Sangaré is een voor de hand liggende optie, al worden ook Romeo Lavia (Southampton) en Joao Palhinha (Fulham) als kandidaten gezien. Journalist Ste Killen van de Liverpool Echo zet zijn geld echter in op Sangaré, die voor een afkoopsom van 37,5 miljoen euro op te pikken is uit Eindhoven. Killen wijst daarbij vooral op het feit dat Sangaré met 130 Eredivisie-wedstrijden in de benen een stuk meer ervaring met zich meebrengt dan bijvoorbeeld de jonge Lavia.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.