PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV zet grote stappen en maakt goede kans’

PSV maakt een goede kans op de middenvelder Aster Vranckx. Hier maakt het Franse medium L’Equipe melding van. De Eindhovenaren zijn de laatste dagen druk bezig geweest met zijn club VFL Wolfsburg om de Belg over te nemen.

Ze zouden een bod hebben uitgebracht van twaalf miljoen euro exclusief bonussen. Ook Burnley was bereid om dat bedrag op tafel te leggen, schrijft de Franse sportkrant. Manager Vincent Kompany van de Engelsen belde met zijn landgenoot om hem te overtuigen, maar de Nederlandse topclub lijkt de slag te winnen.

Het Eindhovens Dagblad meldde eerder dat Vranckx al een bezoek had gebracht aan De Herdgang. Toch leek de komst van de verdedigende middenvelder een lastig verhaal te worden, omdat Wolfsburg deze zomer al Felix Nmecha verkocht aan Borussia Dortmund. Voor de Rode Duivel lonken daardoor meer kansen bij de Bundesliga-club. Toch neigt hij nu naar een transfer naar PSV, aldus L’Équipe.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.