PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

DONE DEAL! Xavi Simons heeft nieuwe club te pakken

Xavi Simons speelt het aankomende seizoen voor RB Leipzig. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. Ze huren hem van Paris Saint-Germain, dat hem afgelopen week terughaalde van zijn avontuur bij PSV.

Hij wordt in de komende 24 uur medisch gekeurd, waarna de twee deals afgerond zullen worden. PSG heeft namelijk een akkoord bereikt met Leipzig over een huurdeal van één jaar. Zoals bekend hebben de Duitsers geen optie tot koop weten te bedingen op de Oranje-international. Leipzig wilde eigenlijk meer, maar PSG blokkeerde dat.

Op dit moment is Simons al in Leipzig, samen met zijn zaakwaarnemer Darren Dein. De Engelse agent voerde aanvankelijk nog positieve gesprekken met PSV over een contractverlenging, maar uiteindelijk koos Simons er dus voor om terug te gaan naar PSG. De Parijzenaren hadden een terugkoopclausule, maar gaan Simons dus direct elders stallen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.