PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat voor klapper en zet in op huur met koopoptie’

PSV gaat een serieuze poging wagen om Charles de Ketelaere binnen te halen. Hier maakt de Italiaanse transferspecialist Nicolo Schira melding van. Ze willen hem huren van AC Milan en tevens een koopoptie op hem bedingen.

Het is nog niet bekend hoeveel die koopoptie zou moeten bedragen, maar aangezien Milan vorig jaar nog 35 miljoen euro aan Club Brugge betaalde voor de Belg, zal hij vermoedelijk een transferrecord voor PSV moeten gaan worden. Het record is nu nog in handen van Noa Lang (15 miljoen euro inclusief bonussen).

Na het abrupte vertrek van Xavi Simons is PSV dringend op zoek naar een speler met een soortgelijk profiel. De Ketelaere is daardoor een serieuze optie geworden. Er wordt daarbij dus gedacht aan huur, omdat een permanente transfer financieel onhaalbaar is.

De komende tijd moet blijken of Milan ook mee wil werken aan huur. In eerste instantie prefereerden de Rossoneri immers een definitieve verkoop. Bovendien zou De Ketelaere zelf meer oren hebben naar een kans op revanche in Milaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.